CoolShoe slippers

CoolShoe slippers

Cool Shoe werd als merk in 1982 in San Clemente, California, geboren en mikte de eerste jaren op de surf- en skate scene met canvas slip-on sneakers. Nog geen twee jaar later kwam het merk in Franse handen: Cinex in Bayonne is ook nu nog eigenaar en verantwoordelijk voor de indrukwekkende lijn die het momenteel presenteert voor alle seizoenen. De “Original” is het paradepaardje in de Franse stal en is door zijn indrukwekkende voorkomen, brede basis en solide voetbed de ideale slipper voor op het strand.
Wij voeren als een van de weinige webshops in Nederland een special geïmporteerde collectie CoolShoe slippers.

CoolShoe slippers bestellen bij Coolbreezz.nl

  • Snel in huis
  • Grote collectie Coolshoe online
  • Makkelijk betalen met Ideal of Paypal
  • Gratis verzending > € 50,-

Op zoek naar de perfecte slipper

Ben je op zoek naar slippers voor de zomer? Of ga je binnenkort op vakantie naar een heerlijk warm land? Dan is je koffer natuurlijk niet compleet zonder een paar fijne slippers! Bij Coolbreezz vind je een ruime collectie van verschillende merken voor iedere slipperfan. Zoek je een model volgens de laatste trends of ga je voor extra comfort? In alle gevallen vind je jouw favoriete damesslippers en herenslippers bij Coolbreezz.nl.

Slippers zijn natuurlijk een basis item in iedere garderobe. Misschien draag je ze wel regelmatig in huis of neem je ze wekelijks mee naar het zwembad. Eigenlijk kan niemand zonder! Want wat is er nu makkelijker dat je voeten in een paar eenvoudige slippers schuiven?

coolshoe slippers collectie