✓ Gratis verzending boven € 50,- ✓ Binnen 2 dagen in huis

Hoverboards

Hoverboard

De hoverboard, ook wel balance board of mini segway genoemd, is een nieuw concept dat veel wordt besproken op social media en andere online platvormen. Rijden op zo`n hoverboard is echt super leuk. Als je er op staat en je hebt door hoe het werkt, is het super cool om te doen. Het voelt een beetje als vliegen laag bij de grond. Door heen en weer te leunen verplaats je jezelf met het board. Rijden op een hoverboard moet je echt eens gedaan hebben!

x0qs4dtndi8gk84088


Makkelijk in gebruik

Het gebruik van dit apparaat lijkt ingewikkeld, echter, is het vrij eenvoudig in gebruik. Zodra je druk uitoefent op het apparaat, beweegt het naar de gewenste locatie. In het begin kan balans nog een obstakel zijn, meestal is dit probleem al na 20 minuten verholpen. Verder is het aanbevolen om te oefenen in een veilige omgeving en daarbij houvast te zoeken. De hoverboard bevat een geruisloze elektrische motor en twee pressure pads. Via deze pressure pads wordt de richting en snelheid bepaald.

hoverboard-besturen-links-rechts

Voor wie is het geschikt?

Aan de ene kant zou je denken dat het een apparaat is dat vooral in trek is bij kinderen. Terwijl als je puur naar de functionaliteit kijkt is het, het ideale apparaat voor zakelijk gebruik om korte afstanden af te leggen. De hoverboards worden daarom ook gebruikt door alle lagen van de bevolking. Sinds er vele beroemdheden uit Amerika zoals Justin Bieber gespot zijn op zo’n apparaat vinden kinderen/ jonge tieners het een leuke bezigheid om hierop rond te rijden. Doordat het apparaat niet super snel kan gaan is het vrij veilig om tieners hier op te laten rijden.