Hurley slippers


[one_half]

Hurley slippers

Hurley slippers kopen is bij Coolbreezz geen probleem! Wij voeren als een van de weinige surfshops in Nederland de Hurley Phantom slipper voorzien van de Nike Free zool technologie! De Hurley slipper is zo comfortabel door toevoeging van de Nike Free zool. Wil je optimale flexibiliteit en demping dan zit je goed bij Hurley slippers. Met de kennis van Nike heeft Hurley de ideale samenwerking op gebied voor functionaliteit, duurzaamheid en performance.
Hurley staat bekend om de hoge mate van functionaliteit in al haar producten met als meest bekende serie de “Phantom”serie! In elke productgroep zoals boardshorts, jassen, en ook slippers is de Phantom serie de beste, mooiste en meest functionele! Ben je dus op zoek naar een surfmerk met historie en functionaliteit kijk dan eens naar Hurley!

Hurley slipppers online: Snel in huis, Makkelijk betalen met Ideal of Paypal, Gratis verzending > € 50,-
[/one_half]

Hurley phantom slippers

De Hurley Phantom Free Slippers zwart zijn extreem flexibel en geven veel comfort. Het zorgt voor een natuurlijke voetbeweging. De slippers bevatten dezelfde technologie als de Nike Free schoenen. Deze technologie zorgt ervoor dat de slippers niet alleen extreem licht zijn maar ook een uitstekende demping geven. De zool is opgebouwd uit allemaal blokjes die door beweging uit elkaar gaan. Dit zorgt ervoor dat de slippers op een natuurlijke manier meebuigen met de buiging van je voeten. Met deze slippers kan je kilometer na kilometer lopen. Je kunt ze altijd dragen!

hurley slippers