Keurmerk

trusted

Keurmerk

Keurmerk trusted shops

De Coolbreezz webshop gaat werken met het keurmerk Trusted Shops. Het Trusted Shops keurmerk wordt uitgereikt aan verkopers met een excellente klantenservice die een zeer goede online shopervaring aanbieden.

Trusted Shops is de enige internationale aanbieder van een geïntegreerde combinatie van klantbeoordelingen, keurmerk en geld-terug-garantie voor uw klanten.  Zo kunnen we nog meer zekerheid bieden aan jullie.

Voor ons  betekent het nu ook dat er een goed systeem is om recensies en geverifieerde klantbeoordelingen te verzamelen. Bezoekers waarderen het wanneer er recensies te lezen over de webshop en producten. Maar mocht je toch nog vragen hebben over een product dan kan je ons altijd mailen of bellen. Een echt persoon spreken, waar vind je dat nu nog.


Kopersbescherming voor het kopen zonder zorgen

Online shopping is snel en praktisch maar brengt ook risico’s met zich mee. Want bij wie koop ik eigenlijk? Wat voor product krijg ik voor mijn geld? Wij maken het gevoel van vertrouwen en betrouwbaarheid voor u als koper concreet: voor alle webshops met ons keurmerk bieden wij u een gratis kopersbescherming tot €2.500,- per bestelling.
Meer lezen