Verzending & levering

Leveringen

Coolbreezz.nl werkt samen met  PostNL en DHL. Samen streven wij ernaar om  je bestelling zo snel mogelijk te leveren.

Ben je niet thuis op het moment van bezorging, dan probeert de bezorger het de volgende dag nogmaals. Lukt dit niet, dan is het pakket de daaropvolgende dag af te halen bij het afhaalkantoor. De bezorger laat een bericht achter in je brievenbus waarop staat waar je de zending kunt afhalen. Het pakket blijft op dat afhaalpunt drie weken voor je klaarliggen.

Tip! Ben je niet vaak thuis? Laat het pakket dan op je werk, bij familie of kennissen afleveren.

Levertijden

Wij streven ernaar om bestellingen binnen 2 werkdagen te leveren.  Vaak lukt dit al in 1 werkdag. Als jouw favoriete item tijdelijk uitverkocht is, of het moet uit een ander magazijn komen, kan dit langer worden. Meestal is dit dan in een week alsnog bij je thuis. Hiervan word je dan op de hoogte gesteld. Afwijkende levertijden worden bij de producten vermeld.

Verzendkosten

Verzending boven de € 50,-  is altijd gratis. De verzendkosten van bestellingen onder de € 50,-   bedragen € 4,95 per bestelling.  Dit is een vast bedrag, ongeacht het aantal artikelen en zendingen per bestelling.
Dit geldt voor Nederland. Voor België en Duitsland geldt het internationale tarief van € 6,95
Boven € 50,00 zijn de verzendkosten altijd gratis, ook voor België en Duitsland

Voor onze kleinere artikelen (zoals b.v. telefoonhoesjes) geldt een verzendtarief van € 2,95.

Vertraagde items

Wij streven ernaar bestellingen binnen de aangegeven levertijd te bezorgen. Wanneer een levering vertraagd is, proberen wij je hier zo snel mogelijk van op de hoogte te stellen. Mocht je item tijdelijk uitverkocht zijn, treden wij met je in contact en proberen wij zo snel mogelijk het door jou uitgekozen item te leveren.

Niet leverbare items

Wij streven er vanzelfsprekend naar alle bestelde items te leveren. Mocht een item toch niet leverbaar zijn, dan word je hier per e-mail van op de hoogte gesteld. Wij storten het betaalde bedrag binnen 10 werkdagen terug op jouw bankrekening.

Ophalen

Ophalen van items behoort tot de mogelijkheden. Stuur ons een e mail voordat je bestelt, en we proberen dit te regelen voor je.

Bedenktijd

Mocht je bedenken, je wilt het product niet meer. Je hebt 14 dagen om de overeenkomst te herroepen/te ontbinden. Retour kosten zijn wel voor eigen rekening.

 

kortingscode

Als je een kortingscode hebt kun je deze verzilveren in de laatste stap van de bestelling. (na winkelwagen boven aan de checkout pagina).

Laat een reactie achter