Skechers slippers

Skechers slippers

Al in 2012 waren we een van de eerste die dit merk online gingen verkopen.  Waarom? Omdat het toen al een kwaliteit slipper is die met zorg is afgewerkt. In de laatste jaren is het merk sterk gegroeid en is modellen range ook flink uitgebreid. Skechers is een Amerikaans modemerk, dat ontwerpt vanuit de filosofie dat je niet stil kunt blijven staan. De comfortabele slippers van zijn geïnspireerd op de skatesport en hebben een hippe en sportieve uitstraling.

Waar ze zich echt bijzonder mee maken is behalve het voetbed. Er is veel innovatie in de zool en het voetbed. De Go walk, memory foam, gogo max zijn enkele voorbeelden hiervan.

Skechers memory foam

Slippers met memory foam zijn heel licht in gewicht en geven je het gevoel alsof je op wolken loopt. Oke, beetje overdreven maar memory foam zorgt zeker voor een aangenaam draagcomfort. Enja, de slippers gaat zich vormen naar jouw voet.

 Slippers Go walk

Skechers Go walk hebben perfecte zolen waardoor je spieren en gewrichten altijd perfect ondersteund. Deze slippers zijn gemaakt om je voeten een zo comfortabel mogelijk gevoel te geven. Gowalk.

.

Skechers Goga max

Skechers goga max is ook zo’n slipper waarop je de hele dag kunt lopen zonder zere voeten te krijgen. Er zit een goede demping in die een verend effect geeft.

Skechers slippers Bobs Sunset

Slippers van Bobs, precierzer Bobs Sunset. Wat een tof slippertje is dit. Heerlijk licht gewicht, klein en fijn als een echt flip flop maar met het loop comfort van Skechers. Verkrijgbaar in diverse keke kleuren.

Skechers instappers Elite Flex

Zo gauw het 15 graden of meer is loop ik zoveel mogelijk op slippers. Ik ben natuurlijk zelf een groot slipper fan.  Je schiet ze makkelijk en snel aan en hebt geen gedoe met veters. Maar er zijn gelegenheden waar een schoen beter past. Deze Elite flex instappers van Skechers is super tof. Door de grote flex in het bovenwerk trek je (ook) heel snel aan, zitten comfortabel en geven ook nog ventilatie door de stof. Skechers instappers Elite Flex horen ook in kast!

Skechers online

Bestel snel en makkelijk je slippers online. Veel uit eigen voorraad binnen een 1 dag geleverd. Uit centraal magazijn duurt het ongeveer 4-5 dagen.