[one_half]

Ideaal voor mensen die weinig ruimte hebben, de sup mee op reis willen nemen of bijvoorbeeld een SUP willen kopen voor gebruik op de zeil of motorboot. De opblaasbare sups zijn gemakkelijk te vervoeren en op te bergen. Gemaakt van superstevig PVC en de supboards kunnen een druk aan van 18psi. Dit resulteert in een stijf board wat praktisch niet meer onderdoet voor een polyester sup. De opblaasbare sups worden geleverd met een opbergzak al dan niet voorzien met schouderbanden, een pomp en reparatiekit.

Een opblaasbare stand up paddle board wordt intern een elkaar gehouden door allemaal dunne vezels. De positionering en aantal bepaald of een opblaasbare sup harder wordt.
[/one_half]

Deze stand up paddle boards verhouden zich het best in bijvoorbeeld een gezins situatie waar iedereen graag op het board wil. Een allround supboard heeft normale maatvoeringen dus is het handelbaar op zowel vlak water als in de golven. Het is niet zwart en is niet wit, maar middle of the road. In het allround spectrum is er veel aanbod te vinden. De boards hebben vaak een vlakke neus en een vlakke tail

Sup boards oppompbaar . Ook voor kids. Opblaasbare sup boarden zijn handzaam en kun je makkelijk mee nemen. Wij hebben in ons assortiment een supboard voor kinderen. Supboarden is natuurlijk hardstikke leuk, zeker op vakantie. Omdat wij opblaasbare supboarden verkopen kan je ze makkelijk meenemen in de auto of op de fiets naar het strand. Gewoon peddelen door de grachten kan natuurlijk ook. Hiermee zul je zeker de aandacht trekken.